streisand

Herregud, nu är det fredag. Denna vecka har gått otroligt snabbt, praktiken har onekligen varit i fokus men samtidigt känns det som om jag hunnit med en hel del annat. Nu sitter jag i skolan och trodde att vi skulle ha lektion, men tydligen var den inställd så vad annat finns det att göra en att bara vänta ut tiden tills det är dags att bege mig mot mitt kära McDonalds och jobba 8 timmar.
Ikväll så ska jag och mamma ha en "mor-och-sonkväll" och gå på bio, äta ute och bara ha det allmänt mysigt.

Kiehl's

Usch vad trist att jag inte hittade någon bra skjorta idag. Får se till att vara lite mer fokuserad och konsekvent när jag återvänder till NK nu i helgen. Självklart så kom jag inte hem tomhänt, utan jag besökte min käre vän Danny på Manlig depå och fick med mig två underbara produkter från Kiehls!

Facial Fuel / Oljefri återfuktare med både C- och D-vitamin. D-vitamin skyddar huden mot de externa typer av smuts (avgaser, cigarettrök osv) / 295 kr
Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque / En ansiktsnmask som bokstavligt talat drar ut smutsen ur porerna och tar bort eventuella döda hudceller / 300 kr

structure

Nu sitter jag på jobbet, nej jag menar praktiken. Jag känner mig så pass hemma här att jag faktiskt inbillar mig själv att jag jobbar på denna underbara redaktion. Just nu är det mycket på gång då vi både har lanseringseventet och en tryckdeadline att jobba mot. Nu sitter jag och designar rollupen, alltså väggen som gästerna blir fotograferade emot och igår formgav jag fina knappar som våra vackra outfits kommer bra upp.
På tal om det så funderar jag även på att springa förbi NK efter jobbet praktiken, och kolla runt på lite skjortor. Kanske borde passa på att fylla på mitt badrumsskåp med en eller flera produkter från Manlig depå också. Detta påminde även mig om att jag måste boka min skönhetsbehandling snart som jag har haft uppskriven på min "att göra lista" lite för länge nu.
Mycket som surrar omkring i mitt liv just nu, fast inte direkt så mycket jobbigt att ta i itu med utan mer som ett trivsamt kaos att ordna upp.

(1)

Money don't talk

ang en banner

Ibland undrar jag hur en del personer tänker när de utformar annonser.
Den här kvinnan får mig verkligen inte att vilja skicka pengar.
Skulle ni lita på henne?
I would so not trust her!

let's get some shoes

Idag lagrade jag upp mig ordentligt med skor!

Sneaky Steve / Scorett / 1099 kr

Fred Perry / Scorett / 899 kr

Och så köpte jag även ett par till som jag inte lyckades hitta någon bild på, men de är mörkbrun/gråsvarta i läder och i lite mer fancy/dressed stylade med en lätt klack.
Legend / Scorett / 1199 kr

put it in a bag

Om din laptop behöver förvaras stiligt eller måste du kanske lägga din Swag i en riktigt snygg Bag?


Modekungen.se / 699 kr
Canvas Bowling bag / Zara / 499 kr
Navy Altitude Sack / Topman / 335 kr


Wholesome Concept / 150 kr
Canvas Nouvelle Shopping Bag / Topman / 62 kr

first

Låter Morrissey förgylla min dag.

galon

Blev lite inspirerad av Elin och tänkte bidra med en bild från min barndom!
Så otroligt fashionista jag var med en outfit i 100% galon!

take a trip

Tänkte ranga lite favoriter av lite musik from back in the days så att säga!
1958 Nina Simone - My baby just cares for me
1967 Bee Gees - To love somebody
1972 Nick Drake - From the morning

penthouse

Jack&Jones / bubbelroom.se / 249 kr


Sitter och kollar runt på lite kläder att beställa hem, men jag satte teet i halsen och fastnade för denne otroligt snygga kille. Antar att han inte ingår om man beställer Tshirten... eller är det värt ett försök?

reaching forward


Duktiga brudar, love you girls!

Onur Senturkhttp://www.onursenturk.tv/

turnin'

Skissar och har mig

deep sea baby

Vad gör du nuförtiden Hannes?

Jag har precis påbörjat min intensiva åttaveckorsperiod. Likt Picassos olika färgperioder så befinner jag mig just nu i en speciell period. Jag praktiserar om vardagarna på förlaget Moderna Tidskrifter och sysslar mestadels med layout men får även ta del av roliga små delar och uppdrag som man får ta del av på en redaktion. Exempelvis omslagsplåtningar och små ärenden på Stureplan.
Skolan befinner jag mig endast i på fredag förmiddagar. Vid lunchtid så drar jag mig mot Tcentralen för att jobba på McDonalds i några timmar, detta gäller även lördagar.
Vid dethär laget så har ni säkert räknat ut att min enda lediga dag är söndagar, och vissa kvällar efter jobbet. "trist" tänkter ni säkert, men ni ska veta att jag älskar att ha det såhär. Fullt upp hela tiden, små uppgifter att göra hela tiden och att bara kunna koppla av när man är i fas.
Definitivt inte en svart period, snarare än mörklila lite glittrig period är det som jag har just nu.

I follow


shit

Imorgon börjar min praktik.
Shit vad spännande.
Shit vad jag känner mig vuxen som ska börja praktisera inom det jag pluggat ett par år nu och varit intresserad av sedan länge.
Att sånt som man går och drömmer om bara händer sådär. Att det verkligen, verkligen händer.
Shit alltså.

inspiration


Människor som kan argumentera på ett otroligt moget sätt.

Denna fina främmande människas tumblr
Musik som får en att känna sig pånyttfödd, som får en att rensa tankarna.
1
2
3

Mina egna facebookuppdateringar/kommentarer.

Pang prego


Och för att lyfta fram detaljerna, Josefin Johansson.


Mina egna små kreationer (detta är eventuellt en framtida tatuering)

Och alla er människor som har läst min blogg, lyssnat på klippen jag lagt upp, tittat på videor jag publicerat och kommenterat med fina ord. Stort tack till er!

bullets


graphic violence


hard to complain

Kompis, det går bra nu.

just me

Sarah Burgess - Just me

easy a


none teen

Om bara några timmar så fyller jag år.
Shit.
När jag fyllde 18 så fick jag möjligheter.
Nu när jag ska fylla 19, så ser jag bara skyldigheter.
Förväntningar jag måste leva upp till, uppgifter att genomföra, känslor att sortera och tankar att reda ut.
Några som läser detta kanske fick upp tanken "dagens samhälle ställer så högra krav ungdomar".
Jag tror snarare tvärtom, att det är jag som ställer krav på dagens samhälle, men för att kunna göra det så måste jag även kunna ställa höga krav på mig själv.
Vad vore livet utan den känslan av att alltid försöka nå högre?
Att alltid försöka förbättra och förfina.
Att möjliggöra alla skyldigheter och att skyldigförklara alla möjlighter.

just a little


rip it


i play it on repeat


cannot hide

Love, it’s too hard to break
Love, aint nothing you can take
It’s a little thing we make

2010 del 1

Januari

FebruariFebruari var verkligen en utav mina favoritmånader, jag hängde endel på String och pluggade allt mer. Som ni ser så var jag även otroligt tidigt med att börja använda solglasögon! I februari så vart jag även modell för en smyckeskollektion vilket är bland det roligaste jag gjort 2010.
Mars
Jag började prata i P3 lite då och då, Kärlekspanelen kallades vi som pratade om relationer och kärlek och svarade på lyssnarnas beskymmer inom kärlekslivet. Otroligt kul det med! Dessutom så började jag och Elin jobba som telefonförsäljare. Det gick sådär med den karriären... dock så pratade jag i P3 året ut och den karriären gillar jag bättre!
April
April månad fick mig att bli lite mer besatt av webcambilder och peppa lite mer inför sommaren. Min vår/sommargarderob är ju så otroligt mycket mer snyggare än min vintergarderob så denna period på året brukar vara lite mer happyness än övriga året. Och på dessa bilder ser ni min 100% naturliga hårfärg!
Maj


God glass i Kungsan, soliga lunchraster, vattenpipshäng i vitan, bruncher osv.. Maj var verkligen en livsnjutarmånad för min del! Jag och Ericas pluggfokus låg i stort sätt bara på Mediekommunikationen och herre gud vad vi var engagerade i den kursen! Vad hände mer i Maj? Jag va på Lady Gaga i Globen och av den enkla anledningen ville Metro intervjua mig dagen innan konserten. Jag skaffade mig dessutom pojkvän, en riktig charmig kille han den där Jakob.
Juni


Kent släppte ny skiva, jag fick otroligt bra betyg. Fortsatte med mig radiopratande, klädde mig sjukt snyggt och var sjukt snygg. Åkte till Grekland i slutet av månaden, lärde känna Hampus på en charmig Champagnepicnic där det serverades alldeles för mycket frukt. En otroligt bra start på sommarlovet kan man säga!

1 1 11

Klockan är tjugo i sex.
Ikväll vill jag inte bara sitta hemma by myself.
Däremot vill jag inte missa Fångarna på Fortet som börjar 20:00
Och imorgon ska jag börja jobba klockan elva.
Hur lyckas man klura ut en bra kväll utav detta?

RSS 2.0