whisper

God morgon!
Nu sitter jag i en lägenhet som känns ganska tom.
Det är lite saker som fattas här och var, men det som känns mest konstigt är att katterna inte är här hemma. Pixel och Findus bidrog till att det alltid fanns något nyp av bakgrundsljud i stort sätt hela tiden.
Igår jobbade jag från 11-22. Jo jag var lite trött efteråt, minst sagt. Tur att jag la mig tidigt så att jag kunde sova ut och samtidigt ha en hel oplanerad dag framför mig!
Nej förresten, fick precis mess av Elin och nu ska vi ut och shoppa. Yeah!
Nu ska jag fylla på koffeinförrådet och ta en dusch. Ciao!

true colors

Nu sitter jag hemma efter en julhelg som i stort sätt bara sprungit förbi mig. Julafton gick så snabbt att det knappt kändes som om jag fick uppleva den. Dock så hade jag det otroligt kul på jobbet de tre timmarna jag var där och serverade hamburgare till folk som inte firade jul, eller de som va ute och sista minuten shoppade julklappar.
Även idag har jag jobbat och känner mig som vanligt lite smått seg efter arbetet. Dock så dyker Axel upp hemma hos mig alldeles straxt, så förhoppningsvis blir jag lite mindre seg och mer happiboy då!
Nu sitter jag lite och fundrar på vad jag ska hitta på på nyår, har lite olika planer som surrar omkring i huvudet, självklart så kommer det nya året invigas med härligt folk på en trevlig tillställning. Frågan är bara med vilka och var. Får se vad jag känner mest för när det blir lite mer aktuellt. Champagnen är i alla fall redan fixad!

welcome home


cougar




När jag är 25 vill jag ha ett kompisgäng som ska fungera exakt såhär.

feel the deal

Idag har varit en såndär mysig och slapp dag.

När vi hade haft julavslutning i skolan så vart det julklappsutdelning! Jag fick ingenting över huvud taget men jag gav bort en massa. Däremot så känns det otroligt bra att ge bort grejer och se hur tacksamma folk är. Det gynnar mig otroligt mycket!

Hur firar man en julavslutning, eller ja... hur firar man något på bästa sätt som möjligt än om inte med Brascos otroligt goda Caesarsallad?! Så i några minuter satt jag där och fick munorgasm med mina vänner. På väg mot tunnelbanan så insåg Victoria att det var otroligt kallt ute, så vad gör vi? Jo Victoria kommer med den otroligt bra idén att vi smiter in i solariumet i närheten och kör en snabbis! Så jag låg där och lyssnade på lite grekisk musik och drömde mig bort. Den kvarten gjorde min dag!

Efter lite julklappsshopping så åkte jag hem och tog ett bad. Som blev så otroligt mysigt med runt tio olika produkter jag använde mig av in the badkar så att säga. I badet spenderade jag 45 minuter och rensade tankarna, rensade porerna. Sköljde bort pormaskar och lite mer skit som man har när man rensat tankarna.

Idag känns det verkligen som om julen även nått mig. Tog lite extra lång tid detta år bara.

_


tassel



Nu har införskaffat mig min första tassel!


eye love you


damn you all

Denna måndagen är bitterhetens måndag. Eller ja, jag är ganska glad idag, men är ganska bitter på mina så kallade klasskompisar!
 
08:56 travar jag in i skolan och ska på lektion. Erica som går i min klass smsade och sa att hon inte kommer förrens senare idag. Victoria är fast på Londons flygplats (verkligen synd om henne att vara fast i en sån trist och tråkig stad som London, verkligen!). Empan kom inte till skolan över huvud taget. Elin vet jag inte vart hon håller hus.
Som om inte det vore nog tycker sömniga Malin och sega Niklas att det var en bra dag för att inte dyka upp förrens vid kvart över tolv. För att senare springa iväg på lektion!
Och Vincent tyckte att detta var en utmärkt dag för att skolka på!

Bajs på er allihopa, bajs bajs bajs!
Jag skulle kunna vara sur och grinig. Men nu ska jag äta min pepparkaka och spela iPhonespel istället.



art schizo

Vet ni vad?
Just idag har jag faktiskt inte så mycket att säga till om. Eller ja, det har inte dykt upp något särskilt intressant på den senaste tiden som är värt att dela med mig av. Inga vackra fotografier, ingen musik eller hipsterbilder som jag känner för att placera i detta forum.
Kan det vara kreativiteten som brister?
Nä, inte dirket. För idag har jag suttit i två-tre timmar och ritat av mina vänners profilbilder på facebook. Det var faktiskt riktigt länge sedan jag använde mig av blyerts, så det var superkul att testa det igen! Däremot så ville jag ju använda min fina kolpenna, men den har jag slarvat bort. Så nu sitter jag här med fina blyertsmärken på händerna och fingertopparna. Jag spenderade även en liten stund med att sitta i Illustrator och rita av denna vackra skapelse. Fast inte så värst seriöst.
Varför kan jag inte lägga in lite av mina blyertsteckningar då?
Den estetiska delen av mig och kanske lite utav den stolta delen av mig, hindrar mig ifrån att visa upp halvfärdiga kreationer eller bilder som jag inte är riktigt nöjd med. Så tills vidare så håller jag mina teckningar för mig själv!
Men Illustrationen på Niklas kan jag väl publicera?
Haha, nä.. skulle ju framstå som värsta stalkern/nörden/wannabeen ju!

lets get busy


'cause we'll have synchronized heartbeats tonight


young blood


love is my drug


en morgontrött liten arbetarpojke

En kopp kaffe och dagens låt piggar upp mig till tusen, trotts att vädret är otroligt trist.
En vecka kvar till julafton nu, och jga har bara köpt en enda present... ganska sjukt med tanke på att jag var riktigt tidigt ute med julklappshandeln förra året!
  Nu ska jag hoppa på tunnelbanan och åka till jobbet! Puss och kram

day 11

Day 11 - Your siblings
Min otroligt mysiga syskonskara består av fyra små änglar. (jag är en utav dessa)
Lisa, 29 år bor i Uppsala har nyligen blivit färdigutbildad läkare. Behöver jag ens tillägga att hon är den duktiga pluggisen i släkten? Något som jag däremot måste lägga till, är att hon är den enda utav alla mina vänner på facebook som har tre gånger så många bilder på sig själv, som hon har vänner! Själv har jag närmre 800 vänner på facebook och runt 400 bilder med mitt namn taggat på. Lisa däremot har 322 vänner, och 984 bilder på sig själv. Om ni trodde att jag var egocentrisk, så har ni definitivt inte träffat min käre syster!
Skämt osidå så är hon en otroligt vacker och underbar syster! En otroligt motiverande tjej som jag verkligen ser upp till.
David, 25 år och bor vanligtvis längst upp i Norge och sysselsätter sig med att spela handboll. Eller som jag brukar säga "min storebror har otroligt mycket muskler och är handbollsproffs". Som ni säkert kan lista ut så blev han sportfånen i släkten. Handbollsintresset grundar sig i vår gemensamme faders tidigare och nuvarande hobby. Alltså nej, min pappa spelar inte handboll längre, men han kollar på det! Off topic så kan jag ju tillägga att min pappa brukade umgås med Thåsträm när de var yngre. Men åter igen till min käre bror!
David är en otroligt cool kille, jävligt avslappnad och har generellt en soft inställning till livet. Eftersom Lisa är en förebild för hur högt jag borde satsa i livet, så är David en ikon för min inställning till min stress. För jag har nog mycket att lära av honom med tanke på att min stressfaktor går högt!
Simon, 13 år är den yngste i syskonskaran. Han är faktiskt den enda utav familjen som jag har saknat. Varje gång jag varit utomlands eller om han har varit bortrest, så är han den enda människa jag verkligen verkligen saknat. Han tar inte särskilt mycket plats, men det är så otroligt underbart att se honom växa upp och nu när han precis blivit tonåring så inser jag hur mycket jag önskar att hans uppväxt blir skonad. För med tanke på att han har sett mig alkoholpåverkad x antal gånger och att jag berättat om alla mina konstiga upplevelser. För att inte tala om den gången han fick reda på att jag rymt hemifrån till Österrike...
Lillebror, bli inte som jag när du blir stor. Jag älskar dig för mycket för det! <3

letter

Årets första julkort trillade ned i brevlådan idag. Underbart glad blev jag minsann!

lights will guide you home

 


oss emellan

blev så otroligt inspirerad av den här snyggingen, så jag kopierade hans blogginläggsidé!

Jag gillar att känna på skäggstubb. vakna upp bredvid fina människor. knäcka fingrarna. tugga på knäckebröd.  ögonfransar. klämma på stickade plagg. att sitta på en sten och bada fötterna. pilla på piercingar. att gå runt i converse på sommaren. ljudet av att skrapa lotter. lägga mig i en nybäddad säng med krispiga lakan. doften av fina människors nytvättade kläder. kela med andras fingrar mot mina. att smörja in halsen med body butter. känslan av att någon kittlar en i nacken. spänna knäna i takt till musik. när folk säger mitt namn. se morgonsolljus mellan persiennerna. nyckelben. ha på mig linnen. sitta i skolan och kommentera alla människor som går förbi. att blunda och tänka på en person. att höra ljudet av ett andetag. se människor le. att kunna visa känslor via en blick.

day 10

day 10 - what you wore today




Tshirt och jeans från weekday. Väldigt fantasifullt av mig, verkligen.


thousand dreams


pattern in my room


day 09

Day 09 - Your beliefs

Jag skulle nog vilja påstå att jag är den mest oreligiösa människa jag känner till. Jag tror inte på att det finns någon högre makt och jag har heller aldrig tillbett en gud. Däremot så skulle jag kunna identifiera min livvstil med idén om karma. För beroende hur man beter sig mot dem i sin omgivning så får man tillbaka det på det ena eller andra sättet. Sen så skulle jag inte tycka att det är något religiöst, utan snarare något som ingår i sitt sociala liv. Om jag inte ger komplimanger till mina vänner, så är det väldigt liten risk att jag får några tillbaka, och tvärtom såklart. För om mina vänner ger mig komplimanger så uppmärksammar de något positivt hos mig, vilket får mig att tänka positivt om inte bara mig själv, utan även om dem. Vilket leder till att jag också droppar en komplimang.

Religion eller icke, men det är något som jag oftast brukar leva efter. För under perioder då jag inte kontaktar eller hör av mig till mina vänner, så är det lätt hänt att de speglas tillbaka på en. Att folk inte kontaktar en lika intensivt som förr.

Däremot så är jag verkligen en horoskåpnörd. Varje dag så måste jag läsa mitt horoskåp. Dessutom så läser jag mina vänners också, för jag tycker det är så otroligt roligt när de stämmer! Men mer astrologi än så är jag inte särskilt insatt i.

julkänsla



From: My awesome weekend with my awesome friends


jar of hearts


me & microphone



Åh herre jävla gud vad bra att låten kom ut på engelska!

baksmälla


love etc



Serien Love Etc från The Body Shop är ju bara för underbar!
Fick precis dess body butter i min dyra fina julkalender och herregud vad gott den doftar!
Nu kommer jag gå och lukta romantik under de kommande månaderna, beware of love!


day 08

Day 08 - a moment

Mitt mest minnesvärda moment var ju egentligen det som day 02 innehöll.
Men om jag ska rota lite mer i minnet så är det väl den dagen jag köpte min kära iPhone!

Jag minns hur uppspelt och prylkåt jag var när jag klev in i telenorbutiken, tittade mot en försäljare och sa "Hejsan, nu är det dags, nu vill jag adoptera!"
Självklart så var den charmige försäljaren lika kreativ som jag och svarade "Jasså? Är det en 3gs eller 4a du vill ha?"

Och på den vägen gick det! Efter 15 minuter där inne så hade jag inte bara lyckats pruta lite utan även brett på ett fett leende på läpparna när jag skuttade ut ur telenorbutiken i sommarstockholm. Lyckig som ett barn på julafton var jag, och jah ångrar inte att jag skaffade en iPhone. För mina iPhonevänner håller med mig om, att en iPhone inte är en mobiltelefon - Det är en livsstil!

how it is

God morgon alla mina små kycklingar!

Jag har precis vaknat och ska åka iväg och jobba om någon timme.
Snart ska jag få i mig lite ägg, tomat o avocado så att jag slipper jobba på fastande mage.
Nä, jag har inget mer intressant att skriva om at the moment.
Vi får ses igen senare ikväll! Ciao!

most played lately




The Amplifetes - Someone New
Rihanna Ft Eminem - Love the way you lie (Part II)
The Killers - Boots

day 07

Day 07 - Your best friend Your friends

Det är så otroligt himla svårt för mig att slänga upp bara en person och säga att det är min bästa vän. För jag har så otroligt många. Eller ja, jag skulle snara säga att jag har många nära vänner och att endel utav dem finns på olika håll. Jag har nära vänner som jag träffar väldigt sällan, men som jag alltid vet att jag kan vända mig till om jag behöver dem. Utav mina nära vänner så finns det även dem som jag träffar ofta och väldigt intensivt.

Jag skulle inte påstå att den ena typen av vänner är bättre än den andra. Men de som man träffar ofta, exempelvis de som jag har i skolan får ju följa mig dag för dag och håller sig lite mer uppdaterade om allt viktigt och oviktigt som pågår in my life.

Lite smått hjärtekrossande är det att jag samtidigt som jag skriver det här, så inser jag hur många människor jag borde höra av mig till. De underbara personer som jag idiotiskt nog inte hör av mig till och berättar för dem hur mycket de betyder för mig. För det gör ni, allihopa där ute!

Glada killar


editing



morning


day 06

Day 06 - Your day


you and me


http://atmosfaer.tumblr.com/


coffee sunshine

Denna morgon var även denna en utav de mer udda jag upplevt på länge.
Alarmet på min iPhone ringde 07:00 och jag vaknade relativt pigg för att vara nyvaken och hade inga problem med att bege mig upp till köket för att starta kaffebryggaren.
  Men sen kom problemet, sen så upptäckte jag till min stora besvikelse att kaffet var slut.

Därför tog det endast 55 minuter från och med att jag steg ur sängen tills att jag var påväg mot pressbyrån för att köpa kaffe och vidare till skolan för att köpa ännu mera kaffe.

Jag var på ett otroligt dåligt humör. Sedan dök denna låt upp på spotify och min morgon blev genast mycket bättre.


indestructible


day 05

Day 05 - Your defination of love

Kärlek är ingenting du kan röra, det är ingenting du kan se, utan det är bara något du kan känna.
När jag kommer på mig själv med att vara kär, så är det som om jag har ett litet skavsår i hjärtat. När jag får hög puls så känner jag av det starkare, när jag andas helt normalt så känns det fortfarande lite granna. Det är nog den enda fysiska känsla jag märker av.

Att vara kär, eller att känna kärlek tycker jag innehåller en del utav saknad. Man vill bara ha personen omkring sig hela tiden. Man vill visa upp sina bästa sidor inför den personen man är förälskad i, samtidigt som man försöker dölja de negativa sidorna.

De som känner mig ganska väl vet att jag är ganska självsäker som person och att jag är ganska socialt avslappnad av mig. Däremot skulle ni bara veta vilket virr-varr som pågår inom mig när jag är kär. Alla tankar är som trådar som knutit sig fast i varandra. Jag är både förvirrad, osäker, nervös, ofokuserad och till och med lite lätt skakig ibland.

Jag överanalyserar allting när jag är kär, "vad menade han med det smset?", "var det där en flirt.. eller var det bara något snällt sagt?" och så vidare. Dessutom så är jag otroligt borta i vissa situationer, jag kanske tar fel tunnelbana, lägger mina nycklar i kylskåpet eller sover otroligt oregelbundet.

Det är otroligt svårt att definiera kärlek, en utav anledningarna till att man har svårt för att definiera kärlek, är nog för att man inte riktigt vet vart man ska ta vägen när man känner som man gör. Man kanske försöker promenera bort det lilla skavsåret, endel kanske försöker syssla med estetiska saker som att måla eller redigera. Det finns säkert flera personer som kan sitta och skriva ned alla känslor i en svart liten bok som man sedan placerar under kudden, eller så kanske man skriver allt man vet och det man inte vet i ett blogginlägg i hopp om att reda ut allt trassel och plåstra om skavsåret i hjärtat.


day 04

Day 04 - What you ate today

Ett stekt ägg, bacon, knäckebröd.
2 koppar kaffe, en latte.
Två lussebullar.
En tomat, ett kokt ägg, knäckebröd.
En till lussebulle, en kopp te!

Var det verkligen så intressant att veta?


mood board










och denna underbara mysiga låten


white

God morgon!

Denna lugna måndagsmorgon har precis börjat. Jag vaknade med två otroligt fina människor i min säng och trots att jag hade ont i ryggen pga konstiga sovställningar (tre personer i en nittiosäng säger ju sig självt hur det kan bli), trots det så är jag ändå ganska pigg och glad nu. Snön ligger kritvit runtomkring här utanför, och med den mulna himlen så känns det nästan som om man vaknat upp i en surrealistisk värld där man inte kan urskilja något som är vitt. Alla vita kulörer flyter ihop och blir som en enda massa.

Måndagsmornar som brukar vara aå sega och bittra fick precis en vändning tack vare dena fina upplevelse.
Lite Roy Andersson och melankoli sitter ju inte fel denna tiden på dygnet.


hyper island


Detta är alltså Hyper Island, en utbildning jag kommer att söka till.
Allt verkar bara nästan för bra för att vara sant. Folket, stämningen,
arbetssättet och för att inte tala om lokalerna! Skolan ligger vid
Telefonplan, inte alls så himla off. Känner mig bara så otroligt
fylld med inspiration sen jag va där idag på ett infomöte. Eftersom
det finns elever från hela världen som går på denna skola så pratar
man bara engelska med varandra hela tiden, så himla häftigt!


day 03

Day 03 - your parents




snow story

God morgon alla coola kidz out there!

Alldeles straxt ska jag bege mig mot tunnelbanan i hopp om att SL fungerar som de ska för att åka iväg till jobbet.
  Den här veckan har verkligen bara sprungit förbi mig, jag har inga planer för helgen över huvud taget. Det enda som är inplanerat är en sleepover at my place med Malin och Niklas på söndag (eftersom skolan är stängd på måndagen)

Så känn er fullt fria att kontakta mig och kom med rimliga (eller helt vulgära) förslag!

Hoppas alla fryser lika mycket som jag kommer göra nu.
Ciao!

svt humor

Jag gillar faktiskt Svt's humorsatsning som gjordes för några veckor sedan. Tycker det är riktigt kul att gamla sammiga svt äntligen fräschas upp lite med både bekanta och nya ansikten. Ana-Gina har ju fått en egen webbshow som ni säkert hört talas om. Däremot så hade jag ingen aning om vem denna "Evelyn"var förrens jag såg detta klipp (längst ned). Åh herregud vad jag skrattade!


set my heart free


Åh Linnea Henriksson, gud vad jag älskar dig.


RSS 2.0